ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Nieuws over deze website

Uitgegeven op: 01 12 2014

Bezoeken

In de maand november gaf de teller 34.309 bezoekers aan en met ruim een half miljoen bezoeken en bezoekjes, want de meesten blijven maar heel even. Het aantal pagina's dat bezocht wordt, is gemiddeld rujm tien keer zo groot als het aantal bezoekers.


Door: ReinierUitgegeven op: 23 05 2014

Hi all of you!

Hi all off you!
Laat ik eens wat nieuws vertellen over onze website. Het aantal bezoekers neemt nog steeds toe. Dagelijks bezoeken ruim 3.000 unieke bezoekers onze site. Hoewel ik zelf lid van de PKN krijg ik verrassend veel reacties uit katholieke kringen. Vooral van jongeren. Daar wordt je stil en dankbaar van, vooral omdat ik zelf al lang niet meer tot de jongeren behoor. Met enige aarzeling neem ik hieronder een e-mail van een jongere op. Misschien kan dit jou stimuleren eens te kijken.
Een contactbericht via de website Bijbelseplaatsen.nl.
=================================================================
Voor het katholieke jongerentijdschrift Omega Magazine zat ik Google wat af te struinen naar informatie over de bruiloft van Kana. Per toeval kwam ik op deze site terecht. Inmiddels heb ik hier meer gelezen dan waar ik in eerste instantie naar op zoek was. Hier wil ik dan ook mijn complimenten voor uitspreken: stoffige Bijbelse verhalen of moralen worden in deze site zodanig naar de tegenwoordige leefwereld toe gehaald dat de teksten niet alleen makkelijk weglezen, maar ook nog eens erg boeiend zijn.
Mijn vraag: waarom ben ik nooit eerder met deze teksten in aanraking gekomen? Dit is te mooi om in kleine kringen te houden.


Door: R van den Berg